Το ψαχτήρι του κακομοίρη...

Πέμπτη 21 Απριλίου 2005

Ο Λιακό ξαναχτυπά (δυνατά κι ελληνικά)...

Δηλαδή συγνώμη, είχατε την εντύπωση πως μετά την τεράστια επιτυχία (χτύπησε φλέβα μιλάμε) του "Ο Καιρός Γαρ Εγγύς", θα άφηνε ο άνθρωπος τέτοιον τίτλο ανεκμετάλλευτο; Όχι βέβαια! Εδώ κάθε παραγωγός του Χόλυγουντ που σέβεται τον εαυτό του και τα λεφτά που βγάζει, μετά απο μια επιτυχημένη ταινία φροντίζει πάντοτε για το sequel, ο Λιακό θα αποτελούσε εξαίρεση; Τουτέστοιν, κυρίες και κύριοι, η "Λιακό Προντάξιονς" παρουσιάζει το "Ο Καιρός Γαρ Εγγύς νούμερο 2"!. ναι, σωστά διαβάσατε! Απίστευτες Προφητείες τόμος Δεύτερος, και αυτή τη φορά μάλιστα, δια χειρός του ιδίου του Μίστερ Λιακό! Ο τόμος προσφέρεται στην τιμή των 65 ευρώ (τι νομίζατε δηλαδή, προφητείες αγοράζετε, όχι μαλακίες!), ενώ φυσικά επανακυκλοφορεί και ο πρώτος τόμος (στα 50 ευρώ αυτός). Μέσα στο πακέτο και ένα ακόμα καινούργιο διαμάντι: "Το Ξύπνημα της Κόκκινης Αρκούδας", το οποίο μιλά (για τί άλλο;), για τον φοβερό και τρομερό Πούτιν, τους Ρώσους, τα διαστημικά τους προγράμματα, τα οπλικά τους συστήματα, και τα σκάφη αντιβαρύτητας! Τρέξτε λοιπόν κυρίες και κύριοι! Όσοι δεν είχατε προλάβει να αποβλακωθείτε με τα βιβλία του Λιακό, τώρα είναι η ευκαιρία! Και όσοι είστε ήδη αναγνώστες του, τρέξτε και εσείς! Τώρα θα σας αποτελειώσει!

4 σχόλια:

Φοινικιστής είπε...

Μ'αρέσει που μια μέρα διαφήμιζε ένα δικό του βιβλίο και έλεγε ότι το δίνει δωρεάν. Στην αρχή απόρησα. Μετά κατάλαβα: το βιβλίο αυτό ήταν αναπόσπαστο τμήμα του «πακέτου». Δηλ. καταβάλλεις ένα σεβαστό ποσό για να προμηθευτείς ένα σύνολο βιβλίων και μεταξύ αυτών παίρνεις «δωρεάν» και το βιβλίο του ίδιου του Λιακόπουλου.

ΥΓ.: όπως έχω ξαναγράψει, θα ήταν προτιμότερο να βγαίνει μια λεζάντα με τους τίτλους των βιβλίων και τις τιμές. Το να διακόπτει κάθε τρεις και λίγο και να μας πληροφορεί για τα βιβλία είναι σκέτη ξεφτίλα (πέρα δηλ. από το περιεχόμενο των βιβλίων). Αυτό έκανε και ο Βελόπουλος. Εντάξει, το ξέρουμε ότι είναι «ελλαδέμπορος» (πολύ εύστοχος χαρακτηρισμός), αλλά θα μπορούσε να μην το δείχνει τόσο.

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε συ ,νομιζω οτι εχεις γινει ο τακτικοτερος (αν και ο επικριτικοτερος) αναγνωστης του Mr Liako.Ειναι περιττο βεβαια να σου αναφερω τη θεωρια για την αρνητικη διαφημηση ,ειναι λενε η καλλιτερη!

Ανώνυμος είπε...

ο λιακό είναι θεός...!
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ότι βλακεία του κατέβει αλλά πύθει φίλε μου και για μενα αυτό είναι μαγκιά...
εξάλλου σλέψου το εξής απλό...οκ ο λιακό λέει κουλά... όμως οι άλλοι που δεν λένε πόσο αλήθεια μπορεί να είναι στις π.χ. ειδήσεις που παρακολουθείς...????
Εξάλλου... και αυτό με το βιβλίο το δωρεάν θα κάνω μια ερώτηση... τι είναι δωρεάν σήμερα???
όσοι πιστεύουν ότι κάτι έιναι δωρεάν θεωρώ πως είναι από άλλο πλανήτη...να φέρω ένα π.χ.? τηλεόραση βλέπεις χωρίς να πληρώνεις??/ κι όμως με τον κατεγυσμό διαφημίσεων πας κι αγοράζεις τα προϊόντα λοιπόν τίποτα δεν είναι τσάμπα... Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ θα μας τι σπάσει?? έλεος ρε παιδιά...

Ανώνυμος είπε...

apalagi apo ta 8riskeutika sto sxoleio mas les , oti oloi oi ma8ites 8a 8elan na apalaxtoun apo opoiodipote ma8ima tou sxoleiou profanws to gnwrizeis.. giati appalgi apo ta 8riskeutika den mas les. den prepei prwta kapoios stis meres mas na gnwrisei kati gia na pistepsei s'auto? osa perisotera ma8aineis toso kalutera gia ton eauton sou,k an den einai euixo gia sas apo ellina tis arxaiotitas to xoun epali8eusei argotera diaforoi xenoi idiaitera tin epoxi twn ko8olikwn an8ropwn.