Το ψαχτήρι του κακομοίρη...

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2006

Πολλά τα κρατούμενα...

- Το ότι ο Μίστερ Λιακό εκτός απο εθνικιστής/καραφασίστας του χειρίστου είδους είναι και δηλωμένος Χριστοδουλικός, είναι γνωστό σε όλους όσους έχουν παρακολουθήσει έστω και πέντε λεπτά απο τις ανεκδιήγητες εκπομπές του. Ένα το κρατούμενο.
- Το ότι υφίσταται άξονας "συνεργασίας" μεταξύ Ελλαδικής και Ρωσικής Εκκλησίας με σκοπό τον "παραγκωνισμό" του Πατριάρχη Κωνσταντινούπολης προς ιδία οφέλη, το μάθαμε την περασμένη εβδομάδα απο τις εφημερίδες. Δύο τα κρατούμενα.
- Το ότι ο Μίστερ Λιακό επιδήδεται εδώ και μήνες σε μια μια ανευ προηγουμένου προπαγάνδα υπέρ της τεχνολογικής υπεροπλοίας των "αδελφών" μας Χριστιανών Ρώσων που όπως λένε και οι "προφητείες" του "γέροντα" θα μας βοηθήσουν στην παγκόσμια μονοκρατορία μας (καθώτι το "Ξανθό Γένος" γαμεί και δέρνει και άλλη έννοια δεν είχε παρά να μας δεί κοσμοκράτορες), και αυτό είναι γνωστό εδώ και καιρό. Τρία τα κρατούμενα.
- Το ότι ο Μίστερ Χριστόδουλας είναι κάργα εθνικιστής, φυσικός υπέρμαχος και εκφραστής του "Ελληνοχριστιανικού" ιδεώδους, του "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια" και του "Είμαστε γαμάτοι, γιατί είμαστε Έλληνες και Χριστιανοί" (που με τόσο πάθος εκφράζει και ο Μίστερ Λιακό), και αυτό έχει γίνει πλέον αντιληπτό. Τέσσερα τα κρατούμενα.

Ε λοιπόν συγνώμη ρε παιδιά, φταίω εγώ τώρα; Αφού το πράγμα φωνάζει απο μόνο του! Κρά κάνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: